29.5.2013 Kotka

Kaikenlaista merkillistä voi tapahtua matkoilla. Kippari teki pienen pienen navigointivirheen ja mihin päädyimme? Katselemaan kameleita aavikolla

Monenlaisia turistinähtävyyksiä siis löytyy läheltä ja kaukaa. Mutta minkälaisia tavaroita sitä tulee ostettua kotiin viemisiksi? Jokaisessa kunnollisessa purjeveneessä pitää tietysti olla kaikki tarvittavat välineet korjata olennaiset viat ja rikki menneet tavarat. Siitä syystä Rosindalla on nyt matkassa vanha kunnon Husqvarna Combina II, malli 3220. Vuosimallista ei ollut tietoa ostoa tehdessä mutta näytti toimivan pikatestissä. Mitään takuita kauppias ei antanut, mutta ei kovinkaan paljon myöskään laitteesata pyytänyt. Laite vaihtoi omistajaa ilman kuittia 20 euron setelistä. Ja mukana tuli aivan upea kantolaukku, kuositkin ovat 1970-luvun hittimallistoa. Myöhemmin Googlaamalla selvisi että malli on ollut tuotannossa 1969-1979, eli sopii tähän porukkaan aivan loistavasti.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s