30.5.2013 Bockhamn

Pitkän uurastuksen jälkeen pääsimme vihdoinkin määränpäähän. Tuuli oli kyllä mukavasti sivumyötäinen, mutta sitä oli ajoittain harmittavan vähän. Onhan siinä merkittävä ero kun lilluu alta kaksi solmua, verrattuna mukaviin 5-7 kn lukemiin joihin tällä viikolla olemme tottuneet. Päivän aikana aurinko on välillä porottanut, välillä ollut piilossa ja erityisesti iltapäivällä purjeen takana. Länteen päin purjehtimisen haittapuolia. Perillä rauhaisalla lahdella ei tuule ja ilta-aurinko porottaa ihanasti sitlooraan.

Huomenna on enää lyhyt hyppy kotiin, eli ehkä vetelehdimme aamutoimissa, nautimme luonnosta ja lintujen laulusta, jota täällä riittää korvia huumaavasti. Käki on kukkunut monta kertaa, mitähän sekin tarkoitti?

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s