12.7.2013 Helsinki

R & R, rest and recreation eli sirkushuveja ja leipää miehistellö ja risteilymatkustajille. Perinteinen Linnanmäki päivä vietettiin aivan upeassa auringonpaisteessa. Kapteeni päätti jo viime vuoden Särkänniemi keikan jälkeen ettämse oli viimeinen kerta kun on tarve mennä noihin laitteisiin.

Huomenna jatketaan matkaa länteen päin. Toipilas sai pari päivää lisää matkustuskieltoa jota noudatamme ehdottomasti. Katsotaan mikä tilanne on viikonlopun jälkeen. Vene miehistöineen tavoittelee Porkkalan Dragesvikeniä ennusteen mukaan aivan mitättömässä tuulessa. Taitaa aika moni paahtaa ohi moottorilla, saas nähdä miten meidän kantti kestää.

Advertisements

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s