16.7.2013 Rosala-Stora Ekholmen

Aamu valkeni upeana. Tuulta kyllä oli selkeästi enemmän kuin mitä tilauksessa oli. Kakkosreivi laitettiin isoon heti alkuun, ja GPS lopetti sopivasti yhteistyön. Se ei saanut pidettyä kiinni satelliiteista ja perinteisin menoin kartan kanssa piti mennä. Sehän on selvää että kun apuvälineitä tarvitaan, ne ei ihan  ole mukana. 

Joka tapauksessa mukavassa vauhdissa, mutta hieman enemmän kallella kuin oli mukavaa päästiin perille Tapsan mökille. Tuuli tulee sopivaste luoteesta, joten saaren eteläpuolen poijuun ohjattiin parkkiin ja jätettiin pohjoispuolen upea laituri rauhaan.
Näin upeasti ollaan poijussa tämä yö.

Ja pientä viritystä kulkemista varten

Huomenna käydään Nauvossa jättämässä yksi miehistön jäsen pois, ja katsotaan sit mihin mennään.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s