18.7.2013 Nauvosta länteen

Lähdimme aamu kahdeksalta Nauvosta erittäin kevyessä tuulessa. Koska tänään ei ole kiire minnekään, purjeet nostettiin ja nyt teemme matkaa kohtuu hitaasti, mutta ihanassa hiljaisuudessa. Päivän määränpää ei ole vielä tiedossa, katsotaan minne päästään. Se on selvää, että pitää löytää mukava ja tuulensuojainen paikka huomista varten. Ennuste on sen verran kova että vietämme päivän rannassa.

Satamavaihtoehtoja katsellaan päivällä matkan edistymisen myötä. Taidetaan kuitenkin päästä Kihdin yli Ahvenanmaan puolelle, ehkä Lappo tai Jurmo olisivat hyviä. Sottungaan ei taideta mennä, siinä yöllä ruotsinlaivojen aallot lyö perään, ja pahimmassa tapauksessa kippari herää. Ja sehän ei ole asiallista.

Tässä juuri nyt, Innamon etläpuolen väylällä.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s