24.7.2013 Mariehamn västr- Lidön?

Käytiin vielä hieman dieseliä ottamassa ja septitankki tyhjentämässä. Vaikka olimme tankilla n 7.30 oli siellä jo ehtinyt muutama vene käydä. Tuulen tyyntyminen oli jo illalla havaittavissa. Laitureissa oli tyhjiä aukkoja useampiakin, ja yksi laiturin puolikas melkein täysin autio. Nyt aamulla on ollut kuuden jälkeen kuin helminauhaa olisi vedetty satamasta. Yksi toisensa jälkeen kaikki lähtevät eteenpäin. Meidäm kanssa samaan suuntaan tällä hetkellä vain yksi ruotsalaisvene.

Mukavassa auringonpaisteessa matkalla Ahvenanmeren yli. On tämä lämpökin ihan eri luokkaa kuin viime päivinä.
Sinne niin. Liikennemerkkien jälkeen hieman etelämpi suunta ja Ruotsi tulee vastaan ennen kuin huomaammekaan.
Tämän päivittämisessä voi tulla hieman taukoja. En useammasta yrityksestä huolimatta saanut tekstiviestipäivitys-ominaisuutta toimimaan, ja pihinä miehenä voi olla että ulkomaan yhteyksiä 3G verkon kautta en viitsi käyttää. Odotellaan kun päästään johonkin ihmisten ilmoille missä wifi kuuluu hintaan. Sillä välin laitetaan viestiä jotenkin muuten.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s