31.7.2013 Ahvenanmeri

Jaaha, ja sit ollaan palattu mobiiliverkon kantamaan takaisin. Liian pihin miehen on ilmeisesti oltava yhteydessä mobiilipalvelun tarjoajaan ja tarkistettava mitä rajoituksia on, sillä vaikka oli kenttää laite ilmoitti jatkuvasti ettei ole nettiyhteyttä. Tämähän voi johtua siihen että oma sim-kortti on linkitettynä teini-ikäisen pojan korttiin ja estojahan sinne on laitettu.

Laitetaan hieman kuvia ja tarinoita Ruotsin rosteilystä jahka olemme rantautuneet. Matka Ahvenanmeren yli taittuu joutuisasti kaakkon puoleisen tuulen avustamana, auringossa. Tämä on merkittävä parannus viime päivien keliin.
Lisää jokusen tunnin kuluttua.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s