6.8.2013 Iuxarö

Aurinkoa on taas riittänyt, tuulta vähemmän.

Lähdimme Hangosta hieman ennen puolta päivää, kun tuuli ennuste lupasi että silloin sitä riittäisi tarpeisimme. Näinhän ei kuitenkaan loppujen lopuksi ihan ollut. Muutaman tunnin jaksoimme kuviokelluntaa harrastaa, vauhdin hurmaa oli siten että tukka meinasi päästä lähteä. Loki näytti 1-3 solmua vauhtia ja kun olimme ihan Tvärminnen tasalle päässeet, nopeutta oli enää alle solmun. Silloin oli jo ensimmäin vene (ja viimeinen) vene mennyt purjeilla ohi, moottorilla useampi kymmenen.
Usko loppui, moottori käynnistyi ja pääsimme Jussarön laituriin viideksi. Koirat olisivata olleet paniikissa ja me matkalla vielä puolen yön paikkeilla. Ei ne purjeilla menijätkään kauaa jaksaneet ja tulivat moottorilla perästä, rantautuen pari minuuttia jälkeemme.
Aina innokas shoppailija, kapteenska ryntäsi kahvilaan jätskiostoksille eikä voinut ohittaa personoitua kolapulloa. Pitäisikökän Moet & Chandonin kanssa keskustella samppanjapulloista uudestaan niin saataisiin kunnon tuliaisia….
Aina niin paljon asiata omaava Peppi on nyt hetkeksi hiljennetty ja laitettu jäähylle.

Tuulkoon huomenna hieman enemmän, tällä menolla ei Porkkalan selkää ylitetä.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s