Kesän viimeiset purjehdukset

Elokuun lopussa vietettiin Venetsialaisia ympäri maata. Me hyppäsimme heti perjantaina Rosindan kyytiin ja jouduimme aika pitkälti tyytymään moottorivneilyyn. Saavuimme Bockhamniin juuri sopivasti pimeyden jo syleilessä laituria.

DSC_2243Seuraavana aamuna jatkoimme matkaa ajoissa, ja saimmekin mennä aivan mukavassa kaakon ja etelän välisessä tuulessa. Savuimme Loviisan Laivasillalle jo yhdentoista aikaan aamulla: Ehdimme siis upeasti kiertelemään Wanhojen Talojen päivillä ja näkemään maailman pisimmän ruokapöydän.

DSC_2248 DSC_2252 DSC_2255 DSC_2287 DSC_2288

 

Ja illa tietysti muinaistulet sytytettiin ja pienet laituritanssit pidettiin.

DSC_2298

 

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna saimmekin sitten mukaan vanhemman “teenage mutantin” poikaystävineen. Retkeilimme ihan Killinholmenille saakka ja nautimme upeasta kelistä.

IMG_0285 DSC_2314

 

Yllättäen, kippari oli sunnuntaiaamuna auringonnousun aikaan ulkona koirien kanssa. Samalla muutama kuva rauhallisesta saaristosta jäi muistikortille.

DSC_2334 DSC_2321  DSC_2330

Kesän viimeinen retki suuntautui syyskuun loppupuolella Helsinkiin. Tavoitteenamme oli pitkästä aikaa rantautua Suomenlinnnaan.

DSC_2348DSC_2352DSC_2367

Saavuimmekin Helsinkiin vauhdikkaasti yhden aikoihin, mutta satama oli tupaten täynnä upeana syysiltapäivänä. Meillä ei ollut aikaa jäädä odottelemaan vapautuvia paikkoja, sillä illaksi oli varattu teatteriliput.

DSC_2381

Jatkoimme siis matkaa Katajanokalle, josta oli aika mukava kävelymatka Kaupunginteatteriin. Sunnuntaina olikin sitten aika palata kotiin.

DSC_2415

Siinäpä ne kesän retket sitten olivatkin.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s