Ihanaa

Täytyy sanoa että ensimmäinen vuorokausi on ollut aivan ihana. Vaikka hotelli tuntuu ruoka-aikoina aika täydeltä, kokemus tästä all-inclusive hotellista on tähän mennessä positiivinen.

Suurin syy mukavaan oloon lienee auringolla. Se lämmittää ja paistaa melkein kaksitoista tuntia vuorokaudessa. Valo ja lämpö hivelevät sielua.

Tänään on ollut aika pilvistä, ja kapteenska on hieman kiusannut kipparia siitä, että tämä valittelee kylmyyttä. Onhan keli mukavan leppoisaa, reilut 25 astetta ja mukava tuuli joka ei ole kylmä, mutta kyllä kipparin linja pitää. Pitkähihaisesta paidasta tai lippiksestä luovuta. Kippari veti jotkut uimashortsit jalkaan ja huomasi että nehän on melkein vesirajaan saakka, kesän rusketusraidat polvien kohdalla olivat vielä selvästi näkyvillä, mutta reidet hohtivat valkoisina. Huomenna asia korjataan ja kunnon pituiset housut vedetään jalkaan.

Kippari teki jotain ennenkuulumatonta. Kapteenskan monen tunnin vikittely tuotti tulosta, ja vuoden 2014 ensimmäiset uinnit on suoritettu. Tosin altaassa, ja sekin oli kylmää. Atlantin aallot ja tyrskyt kyllä houkuttelevat kovasti. Kipparin lapsuuden muistot suolaisista aalloista palasivat nanosekunnissa takaisin, mutta jalkojen kastelu on vielä pitänyt miehen tiukasti rannalla. Hypotermia siellä iskee. Viikon aikana nähdään kumpi voittaa, kipparin kylmän veden inho vai rakkaus kunnon aalloissa temeltämisestä.

IMG_0967.JPG

IMG_0979.JPG

IMG_0964.JPG

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s