Köydet irti!

Vihdoinkin klo 19.45 köydet on heitetty irti. Lähtöämme on hieman varjostanut Pepin tämän viikkooset vatsa-ongelmat. Kaikki ei ole ollut ihan priimaa. Tänään kippari oli kotona töissä ja sai soitettua eläinlääkäriin jolle saatiin pikainen aika. Tuore ylioppilas vei koiran lääkärin kun kippari istui kokouksissa. Vajaassa puolessa tunnissa he palasivat lääkkeiden ja ohjeiden kera. Joku suolistotulehdushan siellä. 

Kapteenskakin tuli aikaisin kotiin ja saimme tuoretavarat kaupasta, mutta pakkaamiseen meni vielä tovi. Kuuden aikoihin saimme amppelit vietyä kesähoitoon ja satamaan. Tässä vaiheessa ylioppilas ja poikaystävä olivat jo kaukana auton tuoman vapauden kera. 

Veneelle päästyämme kapteenska huomasi ettei aurinkolasit olleetkaan veneessä. Musta pilvi laskeutui veneen kajuuttaan kun söimme makkaraperunoita. Synkkä nainen painui kotiin ruokailun jälkeen ja palasi juuri kun kippari oli saanut tavarat paikoilleen ja veneen lähtövalmiiksi. Hymy huulila emäntä ilmoitti että on valmis lähtöön. 

Ja niin päästiin matkaan laskevan auringon valossa. Satamaan tulessa Emäsalon mittari näytti 16 ms lounaistuultA ja oli selvää että pikapyrähdys Killinkiin suoritettaisiin rautagenualla. Nyt on enää vajaa 9 ms. veneen mittarissa. Suoraa vastatuulta. Ei ajatustakaan että tänään mentäisi yhtään pidemmälle. Aamulla sitten aikaisin….

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s