Ancora imparo – vieläkin opin

Näin väitetään Michelangelon sanoneen joskus 80-vuotiaana. Tätä mukaillen, ehkä reilu nelikymppinen myös oppii uusia asioita. Nyt siis reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen teen uutta yritystä bloggaamisessa. Eihän sitä ehkä silloin bloggaamiseksi kutsuttu, mutta omia kotisivuja väännettiin ja HTML koodinpätkää itse kirjoitettiin että saisi kivan näköiset sivut. Nyt on kaikki appsit olemassa sivustojen luontia varten, eikä tarvitse kuin keskittyä sisällön tuottamiseen.

Merkityksellisen sisällön luominen taas on aika vaikeaa, joten lasken rimaa että pääsen alkuun. Onhan näitä kirjoituksia maailma täynnä, eikä siis välttämättä tarvitse mikään Einstein olla jotta kiinnostavia, tai itselle tärkeistä asioista kertoo useammallekin kaverille. Tästä syystä, ainakin alkupään kirjoitukset tulevat pohjautumaan puheisiin joita olen pitänyt ystäville ja työkavereille eri tilaisuuksissa vuosien varrella.

Toivottavasti jäät hetkeksi miettimään ja kirjoitukset herättävät jonkin uuden ajatuksen.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s