Juhannuspäivä

Aamulla siis satoi, kunnolla ja ihan monta tuntia. Sehän ei häirinnyt meitä. Kevyiden aamupäivänokosten jälkeen kippari ryhtyi saattamaan loppuun kevään huoltotöitä, kapteenskan jatkaessa zzz:jen laskemista. Pienten neuvoa antavien jälkeen, kapteenskan lukuvalo sai vihdoinkin sähköä ja nyt kelpaa punkassa köllötellä.

Pikku hiljaa se aurinko yritti pilkistellä mutta ei ihan onnistunut. Lämpöä kyllä oli, ja ihana oli loikoilla.
Ennen pitkää se nälkä taas yllättää, ja iltapäivällä piti jo ottaa pienet välihuikat. Tätä seurasi kevyt salaatti.
Illalliseksi valmistettiin sitten mahtavalla Cobb grillillä, kevyesti savustettua lohta, vuohenjuustotäytteisä herkkusieniä prosciuttoon käärittynä ja ihan kotimaisia uusia perunoita. Miten tämä elämä keskittyykään  niin ruokailun ympäri?
Ruuansulatustaon jälkeen kävimme saunassa. Ihanan pehmeiden löylyjen seurauksena kippari PAKOITETTIIN mereen. Suomenlahti ei ole tehty uimista varten, kapteenskakaan ei viihtynyt kovin kauaa vedessä.
Saunan jälkeen kevyet nokoset että jaksetaan nukkua koko yö, ja koirien iltalenkin aikaan kuu olikin tullut kauniisti esiin. Laituriparlamentin mukaan se loisti 16% kirkkaaminen kuin tavallisesti. Yksi jos toinen kävi jollain laitteella osoittelemassa sitä.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s