18.7.2013 Lappo, Åland

Päästiin perille kymmenen pintaan illalla. Keistiöstä Kihdin reunalle oli upeata purjehdusta. Loppua kohden tuuli tyyntyi ja Nåtön kohdalla mentiin jo kovin rauhallista vauhtia. Määränpää näkyi jo Kihdin toisella puolella, mutta niin näkyi sadekuurotkin. Päätettiin käynnistää moottori ja mennä pikamarssia eteenpäin. Se ei auttanut, kymmenen minuutin päässä satamasta taivas aukeni, eikä se ole vieläkään loppunut. Kosteata siis on ja märkiä päällysvaatteita riittää. Satama oli suojan puolella ihan täynnä, joten katsotaan josko tuuliennuste vieläkin pitäisinpaikkansa. Silloin tuulen ei pitäisi iskeä peräämme kaikella voimalla vaan saamme hiukan turvaa. Pahempaa todennäköisesti on vuorolauttojen aaltojen vaikutukset.

Nyt istutaan tiukasti muutama päivä paikalla ja mietitään seuraavia siirtoja.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s