20.7.2013 Lappo

Tässä ollaan kohta puolitoista päivää istuttu ihmettelemässä tuulta. Tänä aamuna laituri on alkanut tyhjetä, ja mekin tähtäämme n. Klo 15 lähtöön. Tuulen pitäisi hieman tyyntyä, että päästään sunnuntaipurjehduksen meininkiin. Ei tarvitse urheilla. Suuntaamme Föglön saaren Degerbyn sataman kautta Maarianhaminaan. Degerbyssä pidetään koirien pissatauko ja sitten jatketaan pikaisesti matkaa. Maarianhaminassa ollaan varmaan joskus aamuyöstä, riippuen nyt miten kovaa tuuli vie.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s