9.8.2013 Kugghamn

Matkanteko on nyt päättynyt. Haikein mielin pakkaamme tavaroita kasaan ja heittelemme niitä laiturille. Kaikkea ei tänään jaksa kotiin viedä, osa saa jäädä huomiselle. Siivoamista ja pyykkämistä kyllä riittää.

Niin se kuukausi taas vierähti, ja ei voi muuta unelmoida kuin seuraavasta kerrasta. Jo Helsingissä huomaain, että sivistymättömyyden pariin ollaan palaamassa. Kaikkialla muualla laiturilla on iloisesti toivoteltu hyviä huomenia ja päivänjatkoja ja sen sellaista. Tuolla sellaista samaa lämpöä ei oikein ollut, ja kaupungissakin ihmiset kiirehtivät joka paikkaan.
Jotkut ihmiset kokevat matkoillaan koti-ikävää. Kippari kyllä potee enemmän kotiinpaluu ikävää.
Arkinen aherrus, täältä tullaan….

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s