23.8.2013 Elokuinen ilta

Hiukan myöhään pääsimme tänään lähtemään. Sunnuntaina on taas asuntoesittely ja kehä III ruuhka oli parhaimmillaan joten saavuimme kotiin liian myöhään. Imuroinnit oli henkilökunta hoitanut tällä kertaa hieman sinnepäin mutta kelvollisesti. Meille oli jäänyt tiskaaminen ja yleinen tavaroiden piilottaminen. Veneelle päästiin hieman seitsämän jälkeen.

Nopeastihan niitä tavaroita laitettiin paikoilleen, ja korjattu eikun aivan tuliterä GPS saatiin paikoilleen. Siinä vaiheessa hajamielinen kippari muisti että kartan muistikortti oli jäänyt kotiin. Kapteenska tiuskasi “nyt vikkelään hakemaan” ja jungmanniksi muuttunut kapteeni säntäsi autolle. Onneksi kapteenskalla oli vielä säätöjä tekemättä ja karttakortti tuli alta aikayksikön haettua.
Köydet irtosivat klo. 19.47. Tuulihan oli ehtinyt tyyntyä ja kelloa katsellessa tiedettin että pimeäkin tulee joten päätettin vetää moottorimarssi lyhintä mahdollista reittiä. Killingholmeniin saavuttiin klo 21.20 kun oli vielä hieman valoa.
Pimeys ja hiljaisuus on laskeutunut lahdelle. Naapuriveneestä kuuluu jonkun lapsen ääntelyä aina välillä, mutta muuten on rauhallista. Tänä yönä on syytä laittaa lämmitin päälle, sillä aamulla koiralenkillä oli jo kylmää. Mittari osoittikin kokonaista 6 astetta kun tulin sisään.
Ja tämä maistuu suurin piirtein mitä nimi kertoo. Halvalla ei hyvää saa.
Huomenna pitäisi olla kiva aurinkoinen päivä, hiukkasen kevyemmällä tuulella. Onneksi ei ole mitään etappitavoitetta. Jos pääsisimme tuohon kulman taakse Kaunissaareen, se voisi olla ihan riittävä. Illalliseksi on luvassa limetti-korianteri lohta grillissä ja jälkiruokana punssirullia. Aaah, on jotain mitä odottaa!!!

PS: uusi GPS toimi moitteettomasti, mutta niin toimi edellinenkin ensimmäiset 130 mailia. Tarkkuuskin näytti olevan parempi. Kotisatamassa olimme ihan oikealla puolella laituria, joten toivoa on.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s