24.8.2013 Söderskär

Kauniina päivänä lähdimme cruisailemaan ilman päämäärää. Ajelehdimme hitaasti Pirttisaaren läpi kulkevaa väylää kunnes Söderskärin majakka tuli näkyviin. Siitähän syntyi ajatus että keli oli niin suosiollinen, että käydään majakalla ja otetaan kupposet kahvilassa ja takaisin Killingholmeniin yöksi.

Näin sitten kelluimme osan matkasta kunnes tuuli loppui ja moottori piti käynnistää. Perille saavuttuamme piti ankkurin laskua harjoitella useampaan otteeseen kun ei meinannut pysyä kiinni millään.

Jonkin verran kummallisia sieniä kasvoi saarella, mutta muuten paikka oli upea. Myöhästyimmme hieman iltapäivän tuulesta, kun kippari jäi suusta kiinni majakan omistajan kanssa, joka sattumalta oli käymässä. Näin saimme siis taas tutustua loppumatkan moottorin ihanasta pörinästä.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s