28.9.2013 Killingholmen

Kauden viimeinen yö veneessä alkaa olla loppupuolella. Kylmä koillistuuli puhaltaa ulkona ja jostain syystä tänä yönä rikistä on kuulunut kaikenlaista kolinaa. Jotkut köydet ovat näköjään hieman löysällä. Poijuköysi on märkä ja hiertää klyysiin sitä mukaa kun vene heiluu tuulessa. Siitä syntyy aivan mahtava narina joka kuuluu kuin pahin rokkikonsertti. Vaikuttaa ihan siltä että ensi kaudeksi pitää hankkia jotkut köysisuojat että herkkänä ihmisenämei tarvitse tuollaiseen herätä.

Tulevan päivän ohjelmaan kuuluu kylmää kyytiä edes takas ja iltapäiväksi Rosinda neiti saa taas kammeta itsensä ylös Porvoon jokea odottamaan kahden viikon päästämtapahtuvaa nostoa. Ensi viikonloppu menee muuttopuuhissa. 

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s