17.5.2014 TV ja veneily

Tässä veneessähän on ollut tv alusta alkaen. Ainoan kerran kun kuva on saatu näkyviin, oli oston jälkeen kun vene oli laskettu Raumalla vesille. Sen jälkeen näkyi pelkkää lumisadetta.viime keväänä investoimme uuteen laitteeseen, jossa myös dvd soitin. Lumisade kuitenkin jatkui koko kesän 2013, eli vika oli todennäköisesti antennissa ja johdoissa.

Tämän kevään investointeihin kuului uusi antenni. Ufo itse asiassa näkyy 21.4 postatussa kuvassa jo asennettuna. Nyt on myös kunnon vahvistin. Viime viikonlopun sateiden aikana sitten päästiin oikein testailemaan. Ja kaikki paitsia kippari sai katsottuan sen illan James Bondin. Kippari kun on noita nähnyt useasti, keskittyi alkukohtaukseen ja lopputeksteihin.

Tänään on taas Bond ilta. Kun kippari tämän muisti, huudahti hän iloisesti leffa-illan merkiksi. Kapteenska räjähti nauruun, ja muistutti ivallisesti kipparin Bond -katselutottumuksista. Minkä sille voi, jos strategiset tirsat pitää välillä ottaa kun vastuu painaa? Saas nähdä….

Pääasia tietty on, että telkku toimii myös täällä, missä itse asiassa Digitan kartan mukaan ei mitään näkyvyyttä edes olisi. No senhän tietää ettei kaikki kanavat näy. Se, mistä veroa maksetaan jää tietysti näkemättä. Upeassa saaristossa kaikki ei ole helppoa. Onneksi kartan mukaan Helsingin edustalla lähetykset ylettyy puoleen väliin Suomenlahtea, että muunmaalaisetkin voi katsoa. Saaristomeren tilannetta odotellessa, onhan tää ehkä hieman syntistä.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s