18.5.2014 Aurinkoa ja tuulta

Palataanpa hetkeksi eilisin iltaan. Kippari siis oli hereillä ja katseli kun Bond avasi joulupakettiaan (Dr. Christmas Jones, The world is not enough) ja kapteenskan kuorsaus aiheutti elokuvan nautintoon ylimääräisen pirullisen tyydytyksen.

Tämän päivän lenkki vei Killingholmista Emäsalon ympäri itäpuolelta. Kyllä oli upeaa ja ihanaa. Tuuli puhalsi mukavan tasaisesti koillisen puolelta n 5 m/s ja aurinko paistoi ihanasti. Kapteenska oli puolialastomana shortseissa kun kippari oli vielä täysin varusteltuna. Tosin ei pipoa tänään.

Vesi tuntui olevan hieman normaalia matalammalla, tätä karia ei normaalisti oiekin tahdo nähdä ja aallokossa ei koskaa. Nythän se näkyy ihan kivasti.

Kukin liikkuu omien mieltymystensä mukaan. Itse tykkään kyllä enemmän näistä äänettömistä versioista. Tosin, ei näistä kumpikaan tainut ehtiä maisemista nauttia. Toinen souti niin keskittyneesti etti kerinnyt morjestamaan, ja toinen meni niin kuvaa että hädin tuskin ehti mukaankuvaan.

Laituripaikkamme on siirretty suojan puolelle, ja niinpä kapteenska vihdoinkin tarttui ruoriin ja teki mallikelpoisen perutuksen parkkiruutuumme.  Ihana miniloma saaristossa on taas ohi.

Kotiin päästyämme alkoikin sitten pihatyöt joita on laiminlyöty kevään aikana. Vihdoinkin sitten valmistui verkotus aidan alalaitaan. Tämän tarkoitus on pitää Peppi pihalla. Viimeksi se lähti omille teilleen perjantai iltana. Ja nyt näyttää hieman masentavan kun ukko on tukkinut kaikki mahdolliset karkutiet…

Ja sääennustus lupailee kauniita keliä viikoksi eteenpäin.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s