15.6.2014 Jakobshamn

Muutaman tunnin unen jälkeen kippari ponkaisikin pystyyn jo klo 06.03. Hesarin lukemisen jälkeen hän päätti että on pakko yrittää saada hieman lisää unta ja kömpi takaisin kuorsaavan kapteenskan viereen. Lämpöisen peiton alla uni tulikin uudestaan.

Puoli kymmenen aikoihin sitten oikeasti herättiin. Aamuaurinko oli mitä mahtavin ja suunnitelmassa oli Hankoon pääsy. Tuuliennuste lupasi lounaaseen kääntyvää tuulta, eli täysin vastaiseksi muuttuisi. Illan aavistukset Barösundin rännin moottoriajosta ja Jussarön kapeikkojen armottomasta kryssimisestä näyttävät toteutuvan.

Koirien ulkoilutuksen jälkeen lähdettiinkin sitten matkaan hieman ennen klo 11. Aurinkoa piisaa, ja alkumatkan tuulettomuuskin on vaihtunut upeaksi täysvastaiseksi. Näillä mennään. Kapteenska jopa muisti vetää aurinkorasvat esille.

Tässä hieman eilisillan saldoa

Onnistuimme jopa luomaan hieman varjoleikkiä iltaauringolla

Aamupäivän lähdössä tuli vastaan hiililasti

Next stop: Hangö.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s