26.6.2014 Konungskär, Birsskär 60°03,9N 21°34,9E

Tosi pitkälle lähdimme tänään. Ja aikaisin. Köydet irroitettiin vasta puolen päivän jälkeen. Cruisailimme muutaman mailin etelämpänä olevaan Saaristomeren kansallispuistoon ja kävimme kiertämässä Stora Hästön, jossa mm. vedenalainen luontopolku. Sitten tulimme illan paikkaamme eli Konungskäriin. 

Tämä oli kesän ensimmäin oikea luonnonsatama ja karttaa sekä pohjaa tiirailtiin tarkkaan. Onneksi on ihana kirkasta vettä ja rannassa näki hyvin miten kivet menee. Rantautuminen meni melkein niin kuin Strömsöössä mutta hetken köysiä säädeltyämme, kippari tuli siihen lopputulokseen, että ankkuria siirretään hieman. Niinpä teimme koko operaation alusta alkaen uudestaan. Mutta nyt taitaa kippo olla hyvin paikoillaan eikä yöllä kuulla tarpeettomia kolinoita pohjasta.

Tuuli ei ole ihan vielä tyyntynyt ja aurinko paistaa ihanasti. Kapteenska kokkailee jotta voimme ruokailun jälkeen lähteä kokeilemaan miltä se melonta maistuu.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s