25.6.2014 Korpoström

Olipas mukava päivä. Pari vendaa piti vain tehdä ihan alkuvaiheessa Utöstä kun lähdettiin. Muuten pääsimme ihan samalla halssilla tulemaan. Nopeuttakin riitti pääsääntöisesti yli kuusi solmua, joten mikäs siinä oli mennessä. 

Kapteenska oli matkan varrella ihan liekeissä. Ostimme keväällä venemessuilta Merikokin messissä-nimisen keittokirjan ja tänään oli vuorossa kryssimössö-niminen herkku. Ja paapurin halssilla mössö kyllä maistui.

Perille pääsimme mukavassa iltapäivä-auringossa. Paikkoja oli vielä vapaana, mutta sanoisko että ensimmäistä kertaa rajoitetusti. Mikäs siinä, hyvä että kausi alkaa näyttää paranemisen merkkejä.

Tänään on sitten ollut myös peseytymisen vuoro. Kyllä täällä kelpaa saunoa ja suihkutella. Kippari kyllä kuuli suomalaista valitusta pukuhuoneen koosta, suihkujen määrästä jne jne suhteessa venepaikkojen määrään. Varmaan suhteellisesti ottaen ihan totta, mutta tilat ovat kyllä aivan luksusta kun vertaa Ahvenanmaan länsirannalla ja Ruotsissa nähtyjä tiloja. Ei voi vertailla samana päivänä.

Ja nyt saunapuhtaana valmistaudutaan taas grillailuun.

PS. Eka soitto autosta kuuluvasta kummallisesta äänestä on jo tullut. Kumma kun niitä kuuntelee ihan eri tarkkuudella kun on ratissa….

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s