3.7.2014 Jurmo

Vihdoinkin kippari on tas ajan tasalla toimistotöiden kanssa. Tänä aamuna koirat pääsivät ihan normi aikaan ulos, eli heti kuuden jälkeen. Auringonpaiste on mitä mahtavin, lämpöä n +14°C ja tuulta lounaasta n 5 m/s. Gastit kellivät vielä punkassaan eikä ääniä ole vielä kuulunut. Päivän makaroonilaatikon ainekset on otettu esille ja eiköhän se laiteta uuniin ennen lähtöä.

Suunnasta ei ole vielä oikein tietoa. Ihan Kastelholmaan saakka ei ehkä jakseta, ainakaan jos menemme pientä sisäväylää pitkin. Siinä tuuli ei suosi, ja kivikkoisessa kapeikossa kryssiminen ei inspiroi ketään. Voi siis olla että Kihtiä pitkin painellaann etelään. Jää vielä nähtäväksi.

Doppingen palaamassa ensimmäiseltä aamukeikalta Långööseen.


Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s