3.8.2014 Kaunis päivä tulossa.

Kippari nukku pommiin, varmaan myöhäisen iltaruokailun ja punaviinin johdosta. Koirat pääsivät lenkille vasta hieman ennen seitsemää. Ulkona kansi on kosteampi kuin sadekuuron jäljiltä, mutta meren tuoksu ei silti ole ihan välimerellinen. Ilma on kuitenkin aivan upea näin aamulla. Tuulitietojen perusteella, idänpuolein tuuli puhaltaa ihan mukavasti. Tällä suojaisalla lahdella sitä ei oikein huomaa. Vesi on melkein peilityynyä vieläkin.

Kapteenska vetelee vielä sikeitä, ja koiratkin palasivat lepomoodin aamtoimien jäljiltä. Kello on kuitenkin jo kolkuttelee kahdeksaa ja naapuriveneissäkin alkaa olla ääntä ja liikettä. On lipunnoston ja aamiaisen aika ja sen jälkeen nopeasti ulos ihanan vilvoittavaan tuuleen purjehtimaan.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s