24.6.2015 Ulvöhamn

Trysundan kävelylenkin jälkeen lähdimme lounaan jälkeen pienen sateen saattelemana jatkamaan matkaamme. Illalla tapaamamme Vaasalais seurue oli matkalla Ulvöhamniin hotelliin syömään. Päätimme sittenkin mennä sinne, läheisen luonnonsataman sijasta.

Purjeet saimme ylös jo sataman lahden aukolla ja etenimme lomalaisille soveltuvaan tyyliin kolmen solmun vauhtia kevyessä tuulessa. Mikäs kiire meillä oli, kun matkaa oli vajaat kymmenen mailia. Tosin taitoimme matkaa jylhissä maisemmissa vesisateen saattamina. Kippari ei meinannut hitaassa vauhdissa pysyä paikoillaan, ja kapteenska saikin huomautella asiasta useampaan otteeseen. Tulipahan kansikin huuhdeltua kunnolla Trysundan hiekasta ja koiranravoista.

Kiinnityimme upeaan hotellin laituriin eikä kapu kitsastellut suihkupolettien kanssa. Vaikka eihän tässä nyt ihan hikeaä ole pukannut, niin onhan lämmin suihku muutaman päivän välein ihan mukavaa. Poletti riittää n. kymmenen minuutin suihkua varten,ja kippari ei niin kauaa jaksanut odottaa.Tavoistaan poiketen, kapteenska käytti vettä koko rahan edestä.

Suihkun jälkeen lämppäri väännettiin täysille ja märkien vaatteiden ja hanskojen kuivatus alkoi.Illallista kävimme haukkaamassa läheisessä ravintolassa, jossa muita asiakkaita ei ollut.  Tämän jälkeen syvennyimme elokuvan katseluun, eihän sateella muuta viitsi tehdä.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s