22.6.2014 

Kävimme aamulla Tunhamissa ostamassa hieman matkamuistoja. Käteen tarttui huopapohjalliset ja villapaita. Pilvisenä aamupäivänä lähdimme lyhyelle etapillemme. Tuuli oli sopivasta suunnasta ja purjeiden nostamisen jälkeen ei tarvinnut muuta kuin ottaa kurssi ja antaa mennä.

Saavuimme kuvankauniiseen Brännskäriin puoli kolmen paikkeilla. Olihan ne sadekuurot saaneet meidätkin kiinni, välillä tuntui kuin rakeitakin olisi ripsahdellut, mutta rantautuessa oli jo selkiytymässä ja tuuli tyyntymässä. Kippari ponkaisi maksamaan ja varaamaan saunavuoro. Kai sitä voi kerran viikossa peseytyä.

Kiersimme luontopolku ja katselimme nähtävyyksiä. Tarina tämän sataman ympärillä on hyvä, kannattaa tutustua www.brannskar.fi.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s