25.6.2014 Utö-Korpoström

Kipparin pikkuprinsessa on aamulla ajanut inssin ja läpäissyt sen. Ja tietty on lähtenyt harjoittelemaan iskän autolla. Kaikki varmaan menee oikein hyvin.

Pohjoinen tuuli painoi satamassa jonkin verran. Hyvä että Aspö seisoi vielä parkissa hieman suojaamassa. Lähtömanööverit ja ankkurin nosto piti suunnitella kohtuu tarkasti, sillä tilaa liikkeille ei tuossa satamassa liiemmälti ole. Onneksi oli kavereita auttamassa niin siitäkin selvittiin. 

Nyt matka jatkuu sellaisessa mukavassa 8 metrin pohjoistuulessa joka on toistaiseksi tuntunut lämpimämmältä kuin aikasempina päivinä. Määränpäämme on jossain Korppoon etelärannalla. Aina välillä näkyy jokin venekin.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s