4.7.2014 Kastelholm 60° 13,7′ N 20° 04,6 E

Lumparlandin jälkeen saimme purjeet taas ylös. Gasti K laitettiin ruoriin mitä ihanimmassa auringonpaisteessa ja leppoisassa tuulessa. Hän sai ohjaamisen jujusta heti hyvän kopin ja ilme oli hyvin keskittyneen oloinen. Kipparin piti hieman häiritä että saatiin jännittynyt ilme muuttumaan vapautuneeksi hymyksi.

Kesä on nyt täällä. Jo matkan varrella kippari kuoriutui useammasta vaatekerroksesta ja veti ihan shortsit jalkaan. Kapteenskakin ryhtyi kesätoimenpiteisiin…..

Idyllisempää paikkaa saa hakea. Jos nyt parkkipaikkoja voi idylliseksi kutsua. Laituriamme vastapäätä on mahtava golfkenttä, mutta kipparihan on vienyt baginsä pois jo pari vuotta sitten, eli ei tarvitse huolestua että hän häviäisi yhtäkkiä juoksemaan pienen pallon perässä.

Taustaäänenä kuuluu lintujen liverrys ja lampaiden määkintä.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s