6.7.2014 Mariehamn östra hamnen

Lähdimme Kastelholmasta kipparin ilmoittamana ajankohtana, eli klo 9.00. Tavoitteena oli saapua Lemströmin kanavaan siten että klo. 12 sillanavaus osuisi kohdalle. Matka oli hyvin lyhyt ja tuultakin mukavan itäisestä suunnasta, joten paahdoimme viiden solmun vauhtia eteenpäin. Matkalla jungmannint saivat kuurata kantta johon oli jo kaikenlaista tahraa ruvennut kerääntymään. Tämän jälkeen he siirtyivätkin tiskausvuoroon ja puhdasta tuli. Vapaavuoroa ei nuorelle miehistölle annettu. Tiskauksen jälkeen gastit komennettiin kannelle ohjailemaan. Gasti K:lla oli helppo homma hymyillä aurinkoisessa sivutuulessa.

Kun sitä paahdettiin niin kovaa, olimme jo kanavan aukolla klo 11. avaamista varten ja saimme porskutella suoraan läpi, odottamatta yhtään mitään. Nopea septin tyhjennys ja satamaan keula kohden tuulta. Kuvallista dokumentaatiota tapahtumista pitää nyt hieman odottaa. Nikonilla ja Applellä on jokin yhteesopivuusriita. Toinen ei halua päästää toista langattomasti poimimaan muistia. Kipparin pitänee taas jakaa oman käden oikeutta että sopu löytyy.

Toinen jolla lienee merkittäviä vaikeuksia on Köpi. Kaveri ei ole kolmeen viikkoon pääsyt maihin, ja viimeistään tänään potuttaa. On nähty Svartholmaa, Sveaborgia ja Vaxholmia. Mutta auta armias, Kastelholman kohdalla päätetään että kaverin kulttuurimatkailu saa riittää. Tuleeko tästä enää yhtään mitään?

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s