9.7.2013 Skagen, Houtskär

Kuuman päivän jälkeen vietämme rauhallista iltaa täydessä satamassa. Huomenna on tarkoitus jatkaa matkaa Nauvoon jossa gastit hyppäävät maihin ja me ryhdymme jo laskemaan missä pitää olla minäkin päivänä jotta ehdimme puolentoista viikon päästä sunnuntaina alkavaan vahtivuoroon kotisatamassa.

Monen ystävän kesäloma on hiljattain alkanut, ja täällä saaristomerellä on pari paikkaa missä pitäisi pysähtyä ja Snappertunassa vielä yksi. Säätiedotus kertoo karua kieltä kevyistä, vastaisista tuulista ensi viikon aikana. Näillä on mentävä. Onneksi tänä vuona on ollut aika vähän pakollista moottorilla ajoa. Tankkiakin on täydennetty vain kerran, ja siihenkin suurin syy oli alkumatkan kylmät ilmat jolloinka lämmitintä pyöritettiin yökaupalla. Pari desiä tunnissa, kaksitoista tuntia päivässä melkein kolme viikkoa niin kai siinä löpöä kuluu.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s