11.7.2014 Cruising

Miehistö saatiin maihin Nauvossa jonka jälkeen suoritettiin huoltotoimenpiteitä. Septi tyhjennettiin ja vesitankki täytettiin. Jotenkin kummasti näiden huoltojen väli lyhenee kun on teinejä matkassa. Kaupassakin käytiin hakemassa herkkuja kun lähdemme kyläilemään eri kavereiden mökkien rantoihin.

Tuuli on itäinen, ja sen mukaan on hieman pysähdyspaikkoja valittu. Mennään etelä-pohjoissuunnassa ylös alas ettei tarttis tehdä niin kovasti hommia. Aurinko paistaa ihnasti ja tuuli on taas ihan leppoisaa. Jonkin verran liikennettä on näkynyt puolen päivän aikoihin. Tosin lähdimme liikkeelle aika myöhään kun tiedossa oli vain parin kymmenen mailin matka ja varma parkkipaikka. Silloin ei tarvitse hötkyillä aamulähdön kanssa. Toinen hyvä puoli oli tietysti se, että saimme aamiaista varten ostaa tuoreita sämpylöitä laiturilta. Linjoja vahtiva kippari ryhtyi pihistelemään herkullisten munkkien ja kanelipuustien edessä ja jätti ne muille. Aika moni oli näköjään oli tehnyt samoin, sillä sämpyläkori oli melkein tyhjä ja munkeista vain puolet oli mennyt.

Koska isännät saapuvat itse paikalle vasta joskus illalla, ei meillä ole kiire. Tosin tuulikin on kevyempää kuin ennusteessa ja voimme nautiskella laineiden liplatuksesta. Aina välillä sen ihana rauhan rikkooo jokin helvetinkone joka päristelee etäämmällä. Pääsuuntana on Norra Styrsholmen jonne rantaudumme joksus ennen illallista.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s