Summertime

Kesä on nyt virallisesti avattu.

IMG_0034_2

Rosinda saatiin onnellisesti vesille aurinkoisessa säässä. Sääennusteen mukaan sunnuntaina tulee vettä ihan riittävästi ettäon kylmää jamärkää. Päätimme siis lastatakaikki tavarat sisään ja katsoa saammeko neidin siirrettyä kotilaituriin sunnuntai iltapäivän aikaan, jos vaikka sade olisi mennyt ohi.

IMG_0033_2

Aikaa syksystä on ollut sellainen puoli vuotta. Ja liian vähän on tullut tehtyä. Ompelu-asiat ovat kesken vaikka sitä aikaa olisi ollut. Hieman kateellisesti on tullut seurattua naapuria, joka on puuveneessään vaihtanut kannen ja pari kylkilautaa. Onneksi harmin aihe liittyy vain yhteensä n. 120 cm suoran ompeleen hoitamiseen. Syksyllähän tuli hankittua Ikeasta SY ompelukone. Se oli halpa ja toimi aluksi ihan OK. Paksua sprayhoodin kangasta vetäessä ala-lanka ei jostain syystä tahdo tulla riittävän ylös, ja ommel näyttää huonolta. Kippari kipaisi mennä viikolla hakemassa uuden SY koneen, mutta lopputulos oli sama. Täytyy myöntää, hieman harmittaa ja on haikea kaipuu siihen kunnolliseen Pfaffiin joka aikanaan tuli maksettua.

No, asiat hoidetaan. Ne ovat vain kosmeettisia. Pää-asia on, että vene on nyt vesillä ja kaikki näyttää hyvältä.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s