Barösund

Porkkalan selkä ylitettiin hieman vaihtelevissa olosuhteissa, mutta auringon laskiessa oli aika kaunista.

Kiinnittyimme Barösundin laituriin juuri ennen puolta yötä. Viime vuonna olimme perillä ennen kahta yöllä, ja paikkakin tunnin matka tulosuunnassa. Eli oli hyvä päivä.  Aamu valkeni luvattuun sateeseen. Kapteenska katseli prinssihäitä kun kippari tuli koirien kanssa lenkiltä. Aamiainen on syöty, mutta kenenkään eväät eivät värähdäkkään merkiksi että lähdetään. Ja iltapäiväksi on luvassa hieman itätuultakin. Vettä tulee koko kahden pisaran ennusteen mukaisesti. Saas nähdä koska lähdetään.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s