Day 5

Eilisen päivä saldo:

  • 45 NM purjehdusta
  • 23 NM moottorila
  • Haiseva kippari

Edellisen päivän sade ja kylmyys oli iskostunut kippariin joka laittoi kevyen pelastautumispukunsa päälle sillä seurauksella, että lämmin tuli. Tuuli ei ollut yhtä kylmää ja vaatetus lämpimämpää. 14 tuntia tiivissä puvussa aiheutti lievää jalkojen hikoilua, ja kun päivän päätteeksi puku riisuttiin, oli odöörit paremmat kun ranskalaisella… nojaa. Kapteenska käski suihkuun ja oikein saippualla jalat pesemään. Kieltämättä lämmin suihku olikin mukava kokemus. 

Tänään pääsimmeliikkeelleklo 9.58 eli hieman aikaisemmin kuin ennakoitu. Tyhjentyneen kaasupullon tilalle saatiin täysi, ja jääkaappi pullottaa jugurttia, justoa ja karitsan sisäfilettä. Juuri tälä hetkellä (11:30) olemme juuri saaneet purjeet ylös ja todella kevyt tuuli kelluttaa meitä hitaasti Kihdille ja kohta pohjoiseen. 

Nyt kapu lähtee kaivamaan genaakkeria esille, sillä näyttää siltä, että sitä tarvitaan jos eteenpäin meinataan päästä. Toivottavasti pääsemme edes Jurmoon saakka ennen koirien ulkoilutustaukoa. 

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s