Krookka 19.6.2015 UTC 06:10 Helsinki 9:10

Krookkan ihana nimi on tullut historiallisesti ruotsinkielisestä sanasta krok eli koukku. Nimi juontaa juurensa lahden muotoon. Ihmeellinen paikka. Vierasveneilijöille ilmainen 24 h parkki jossa suihku ja vessat auki ympäri vuorokauden. Oli selvää että kävimme illalla suihkussa kun olimme rantautuneet. Yöpuulle painuimme vasta reilusti puolen yön jälkeen. Varmaan innostus hienosta päivästä piti valveilla..

Aamu-uninen kippari heräsi vasta kuudelta, eikä kapteenskakaan pystynyt sen jälkeen nukkumaan. Lähdimme koirien kanssa aamulenkille ja hoidimme aamutoimet rauhallisesti. Liikkeelle lähdimme heti yhdeksän jälkeen. Suuntamme on Kaskinen, noin 33 mailin päässä. Sitä on kehuttu idylliseksi ja upeaksi, viimeeksi aamulla siitä toisesta veneestä joka satamassa oli.

Tällä hetkellä ajamme moottorilla, mutta kippari katseli ju tuulimittarin lukemia ja toivo ainakin muutaman tunnin aika rauhallisesta purjehduksesta elää. Eilisen 80 mailia purjeilla ja kymmenkunta mootorilla elää vahvasti mielessä kun Volvo huutaa kajuutassa 80 desibelin voimin.

Pääsisiköhän kolmas laivakoiramme Köpikin maihin Kaskisissa? Viikon reissu takana, joten mahtaa olla jalat ristissä ankarasti. Valituksia ei kuulu, rauhallisesti tähystää eteenpäin.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s