Captain’s log 20.6.2015 UTC 07:40 Helsinki 10:40

Jätimme aurinkoisen Kaskisen taaksemme klo 9.40 paikallista aikaa. Kevyt eteläinen tuuli hiveli hellästi ja heti kun olimme laiturista irroneet, genua vedettiin esille sekä moottori sammutettiin. Livuimme hiljaa erittäin hiljaisena juhannupäivänä. 

Iloa jatkui vajaan tunnin verran, sillä väylähän kääntyi täysin eteläiseksi. Vauhtikin tippui kahteen solmuun joten rautagenua pääsi taas töihin. Kun mutkasta päsimme iski pieni sumu, eikä nyt tunnu ollenkaan pahalta ajella mootorilla. Ensimmäinen vastaantulijakin putkahti yllättäen näköpiriin. Nyt tähystelemme tarkkaan. 

   
 

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s