Vasa – Vaasa -Wasa

Eipä päivästä oikein voi muuta sanoa kuin, että tavoite on saavutettu. Keli ei oikein suosinut, sillä silloin kun olisi ollut melkein hyvä purjehdustuuli, oli sumua niin ettei eteensä nähnyt, ja silloin kun tuuli tuli suoraan keulasta aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Moottorilla siis puksutimme tylsistymiseen asti. Viimeiset viisi mailia kuitenkin tultiin kovaa purjeilla.

Koirien ulkoilutustauko osui viiden aikoihin, ja silloin olimme Bergön viersvenesatamassa. Paikka ei ollut kovin kummoinnen ja päätimme jatkaa matkaa perille saakka. Wasa Segelföreningenin Vaskiluodon laituriin kiinnityimme heti yhdeksän jälkeen, 12 tuntia lähdöstä. Nyt olemme paikoillamme ainakin kaksi yötä. Katsotaan miten keli suosii meitä tästä eteenpäin. 

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s