12.7.2015 Ähäkutti

Moottorimarssin ja pienen sadekuuron jälkeen saavuimme Tammisaaren kansallispuiston kalastajakylän Rödjanin edustalle. Pieni laituri oli tupaten täynnä. Katselimme kun sipoolainen Sirena 38 rantautui kallion kupeeseen ja menimme katsomaan olisiko mitään mahdollisuutta mennä viereen.

Kallio ei kuulemma ollut liukas, ja koukkujakin oli mukavasti. Ankkuria he vain ei olleet saaneet pitämään. Kippari oli jo ottanut kaksi ibusalia pieneen lämpöön, ja totesimme pikaisesti että antaa olla. Saunavuorotkin olivat varmaan täynnä. 

Jussarön vanha linnakesaari on vain kuutisen mailia kauempana, eli sellainen tunnin matka. Kaasua, kapteenska! Kohta näemme löytyykö tilaa. Jos ei, kiinnitymme huoltolaituriin huoltamaan koirat, ja jatkamme matkaa. Seuraavaan paikkaan on alle kymmen mailia, ja siinä ankkurissa löytyy tilaa varmasti. Ja taatusti pääsisimme saunaankin. Jätetään sen toivon mukaan huomisillaksi.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s