Viimeinen etappi 18.7.2015 ?

Aamulla kipparin olo ei ollut häävi. Hidas löntystely koirien kanssa kävi ihan työstä. Aamu-croisanttien jälkeen, kippari jäi veneeseen ja kapteenska hilpaisi kameran kanssa katsomaan Uspenskin katedraalia, sekä kauppatorille jotain herkkuja ostelemaan.

Tuuli virisi yhdentoista paikkeilla, suunta sopivasti etelän ja lounaan välistä. Kapteenskaa ei vieläkään näy ja saas nähdä pysähdymmekö Killingholmeniin viimeiseksi yöksi, vaipassitetaanko kapu suoraan kotiin nukkumaan. Kai se on aivan sama missä nukkuu, ja eikö se ulkoilma ole terveellisempää kuin sisällä kököttäminen?

Lähtö tapahtunee kun kapteenska löytää retkiltään kantaumuksineen takaisin veneelle.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s