Kugghamn 19.7.2015

Se on siinä. Pääsimme turvallisesti kotisatamaan ilman havereita. Viimeinen pieni hyppy Killingholmilta olikin nopea. Tuulta oli paikoitellen jopa 12 m/s, onneksi melkein täysmyötäistä. Kapteenska kellotti jopa yli 8 solmun nopeuden lyhyen hetken.

Vene on tyhjennetty turhista tavaroista ja pyykkiäkin on saatu pestyä koneellinen. Loma oli kaikilta osin erittäin onnistunut. Tuulet suosivat meitä loppujen lopuksi aika mukavasti, eikä sadettakaan ollut kovinkaan paljon.

Alun perin, suora reitti oli piirretty n 1000 mailin mittaiseksi. Matkamme kesti 36 päivää, 17 tuntia ja mittariin tuli 1121 mailia. Ihania ihmisiä, upeita kokemuksia ja aika monta uutta satamaa tuli nähtyä. Höga Kusten oli ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen matkakohde. Tehdään toistekin, mutta silloin aikaa pitää olla enemmän käytettävissä.

Seuraavia seikkailuja odotellessa.

IMG_0956

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s