Uusi karttasivu

Meille eri paikkojen löytäminen merikortista on kohtuullisen helppoa koordinaattien avulla. Kipparin kirjoituksissa ei vain sijaintia kovinkaan usein näy, joten kummallisten pienten paikkojen löytäminen googlen kartoilta ei aina ole ihan helppoa.

Vihdoinkin kapu on löytänyt jotain kohtuullisen helppokäyttöistä jotta matkan seuraaminen olohuoneen lepotuolista onnistuu paljon helpommin. Kyseessä on Google mapsin ominaisuus ja voitte mennä ylävalikon uudelta sivulta MAPS katsomaan lopputulosta. Kartan saa suurennettua koko näytölle ja klikkaamalla kohteita, suurimmasta osasta löytyy yksi kuva.

Hyppää sivulle vaikka tästä.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s