Poikien viikonloppu

Pitkästä aikaa veneessä on oikea merimies kun merikapteeni J ehti mukaan. Vuosien varrella saamme aina välillä vapaavuoro, lomat, lastenhoidot ja muut menot sopimaan kohdalle. Aikojen alussa kippari jopa pyysi lupaa Kapteeni J:n emännältä josko sais leikkiä. Emännällä nääs oli sellainen mielikuva että kippari on hieman hulivili. Nyt ollaan jo niin vanhoja ettei jakseta rymytä.

Kävimme perjantaina kaupassa herkkuja hakemassa ja suuntasimme kohti Killinholmia. Illalla söimme kevyesti karitsan paistia grillistä parin viinilasin kera ja jälkiruaaksi mini pekaanipähkinä viinerit.

Aamulla tokenimme vasta hieman ennen seitsemää ja yhdeksältä irroitimme köydet. Nyt olemme matkalla Suomenlinnaan ja Helsinkiin bailaamaan ankarasti, eikö vain rouva H?

Tuuliennuste on lupaillut lounaan puoleista tuulta koko viikonlopuksi, joten on mukavapaa kryssiä tänään ja tulla kotiin leppoisasti myötätuulessa sunnuntaina. Toistaiseksi on ennuste on pitänyt paikkansa ja cruisalemme mukavasti sivutuulessa. Kohta kipparin lienee syytä löytää itsensä pentteristä laittamassa ruokaa kapteenille.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s