Huolto ohi

Telakalle vietäessä ohjeistuksesi annettiin, ettei kiirettä ole. Eikä sitä varsinaisesti ollutkaan. Poislukien tietysti että nostopäiväksi oli sovittu sunnuntai 4.10.

Kapu oli ajatellut, että vene kuskataan maitse talvisäilytykseen, mutta keskustelussa kuljetusyrittäjän kanssa ilmeni, että lavetilla vieminen tulisi jonkin verran kalliimmaksi, sillä lavettia ei saisi paikan viereen, kun niin monta venettä on jo nostettu. Kapu päätyi siis heittämään veneen takaisin veteen ja ajamaan jokivarteen.

Pieneksi harmiksi, maalikerroksien kuivuminen kesti muutaman päivän pidempään, ja venehän saatiin vesille vasta sovitun nostoajan jälkeen. Eihän siinä mitään, kapu värväsi kansipojan mukaan siirtoajelulle kauniissa syyskelissä. Lämpötila oli plussan puolella, tuuli pohjoisesta ja matka taittui mukavasti, ensimmäistä kertaa masto kannella.

IMG_0095

IMG_0094

IMG_0097

Nyt on vain yksi vaihe jäljellä. Se nosto. Koska ensimmäinen aika on peruttu, toista onkin vaikea saada kun yrittäjä vastaa puhelimeen niin varovaisesti. Pitää siis yrittää ahkerasti tulevan viikon aikana.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s