Pikapäivitys

Viikko on mennyt soitellessa ja tekstareita lähettäessä, mutta tuloketta. Kapu ei ole saanut nostomiestä kiinni. Viikonlopun ohjelmaksi oli päätetty ottaa nostopaikalla hengailu.

Lauantaiaamuna veimme pari mattoa pesulaan, ja päätimme poiketa nostopaikalla ennen kauppaan menoa. JACKPOT! Siellähän nostoja oli meneillään, ja kapu sai varattua ajan ihan heti huomiselle sunnuntaille. Satumaisesti oli tullut peruutus, eikä yrittäjä ollut ehtinyt ilmoittaa asiasta. Nyt homma alkaa näyttää hyvältä.

Hyvä että asia saatiin sovittua,sillä perjantainahan kaupungin virkamies oli lähestynyt sähköpostilla. Vene on parkissa vieresvenesataman paikalla ja kaupunki aikoo tehdä jotain pohjasedimentti tutkimuksia, varmaan laajemmallakin alueella, mutta juuri meidän vene olisi syytä siirtää ennen tiistaita. Sekin ongelma ratkesi.

Huomista odotellessa.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s