Madeira kierretty

Kolmen päivän autoloma on ohi, ja auto palautettu ehjänä takaisin vuokraamolle. Teitä on ajettu ristiin rastiin karvan vajaa viidensadan kilometrin edestä. Matkalla näimme valtateitä (gps tädin sanat) sekä hieman pienempiä reittejä (via antiqua).

Päivät ovat olleet pitkiä, ja illalla on jaksettu syödä jonka jälkeen käytännössä sammuttu. Kapulla on kyllä ollut läppäri sylissä, kuvia on valittu ja jopa saatua ladattua pilveen, mutta tekstin kirjoittamiseen ei jaksaminen ole riittänyt. Kapteenska ei ole aina päässyt edes niin pitkälle.

Tess siis hieman kuvasaldoa autokierrokselta, muutama mehukas tarina saadaan ehkä raapustettua koneessa matkalla kotiin. Kapun on varmasti hankittava jokin offline-kykenevä appsi, sillä verkon varassa kun on, työskentely ei aina suju jouhevasti.

DSC_5980
Câmara de Lobos
DSC_6003
Cabo Girão
DSC_6092
Ponta do Pargo
DSC_6020
Jardim do Mar
Prazeres
Prazeres
DSC_6134
Porto Moniz
DSC_6158
Camacha
DSC_6199
Lasten karnevaalikulkue valmistautuu Camachassa
DSC_6224
Santana

DSC_6264

DSC_6288
Helppo kävely

 

DSC_6307
Pico Ruivo
Via antiqua
Via antiqua
Paul do Serra
Paul do Serra

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s